Byla to nakonec veskrze snadná volba - buď jít na Nicka Cava, nebo jet s Klárkou, Lukem, Dášou a Stývem do Hodyně vyzkoušet gril, který jme K&L dali ke svatbě. Snadná byla proto, že lístek, který pro mě sehnal Jirka, se nakonec rozhodl po mé prosbě věnovat Kajce, která se táhla z Ústí do Prahy mimo jiné právě kvůli tomu australskému borci.
Nejen že gril žhavil jak měl (tedy poté, co jsme jezdili tam a zpět okolím Řevnic a hledali pumpu kde nám prodají bombu s plynem), ale navíc to z něj krásně vonělo, protože Stýf naložil výtečné maso. A aby toho nebylo dost, zastavil se den předtím Lukáš u Richarda a nakoupil od něj několik vskutku skvělých vín. Klasika: skvělé jídlo, výtečné víno, (skoro úplně) čisté nebe. Ach ano, podzim je tak krásný čas.
PS: Nechal jsem se ostříhat.
Žádné komentáře:
Okomentovat