neděle 8. července 2007

Ve volných dnech

Vypraví-li se člověk na Rock For People a stahují se mračna, je jisté, že bude pršet. I přesto lze zažít příjemná překvapení. A to bez ohledu na to, že jedním z nich může být americká skupina Walls of Jericho, se kterou bych jinak vůbec nepřišel do kontaktu. Mají půvabnou zpěvačku. Jmenuje se Candace Kucsulain. (Na fotce ta vpravo.)
Walls of Jericho



Nejúžasnější na Candance je energie, s jakou zpívá. Krásné.

Ale to, kvůli čemu jsme do Hradce jeli, nebyla dívka, ale chlapci. The Hives.



Ano, další čistá energie. Krásné. I v dešti. I když člověku zničehonic silně uhodí do zad a nezjistí, co to bylo. (Pro jistotu The Hives i v obyčejné klipové podobě i zde.)

Jenže červencové deště jsou bez konce. Zkusil jsem pláž, tedy Slabost pro každou jinou pláž od Davida Zábranského. Musím bohužel přiznat, že ani po padesáti stranách jsem neměl pocit, že bych jeho debutový román chtěl přečíst celý. Bylo to hlavně těmi otázkami. Na každé straně jich bylo tolik. Takové množství otazníků. Nevydržel jsem, omlouvám se.




Pomohl Hitchock. Cary Grant je stylový.
North by Northwest

Když deště ani tak nechtějí ustat, doporučuji péct chleba. Bez receptu, od oka, v troubě.

home made bread
Originally uploaded by Ondra_L.

3 komentáře:

  1. První flash se mi ve FF zobrazuje vpravo od první fotky, a tedy z větší části schovaný za menu sidebarem (v M$IE je to lepší, ale i tam je problém s následujícím textem, který se pokouší začínat na téže řádce jako object).

    OdpovědětVymazat
  2. jan vaněk: díky za upozornění, mrknu na to. můj FF to ukazuje v pořádku.

    OdpovědětVymazat
  3. jan vaněk: ať na to koukám v IE či v FF, ať se ptám koho se ptám, všem se to ukazuje v jakéms takéms pořádku (přiznávám, že v IE má text tendenci obtékat z neznámých důvodů první flash z YouTube).

    OdpovědětVymazat